Stagiaire gezocht

Omschrijving bedrijf
Phonic is een artiesten management bedrijf waar onder andere Orange Skyline en The Cool Quest onder contract staan. Verder werkt Phonic nauw samen met Muzink, het boekingskantoor dat gespecialiseerd is in poppodia en festivals. De artiesten die Muzink vertegenwoordigd waren de afgelopen jaren bijvoorbeeld te zien op Eurosonic / Noorderslag, Pinkpop, Oerol, North Sea Jazz, Paaspop, Parkpop, Solar, Sziget en Zwarte Cross.

Functie
Phonic/Muzink zoekt per 1 september (mag ook eerder) een enthousiaste fulltime (+/- 32 uur) stagiaire management en boekingen (combifunctie).

Je bent een teamspeler en ondersteunt onze artiestenmanagers en boekers. Je hebt affiniteit met de entertainment- en muziekindustrie en kan zeer secuur, discreet en zelfstandig werken in een dynamische en creatieve werkomgeving.
In deze functie is het essentieel dat alles tot in de puntjes is geregeld. Naast jouw verantwoordelijkheid bij het assisteren rondom de boekingen is het een combinatiefunctie waarbij je het management team ondersteunt en de volledige office verantwoordelijkheid draagt (boodschappen, kantoorbenodigdheden etc.). Ook worden er nog enkele administratieve taken aan je toegewezen.
Je komt te werken in een team met collega’s die ruime ervaring en kennis hebben in de branche waar je ontzettend veel aan zal hebben. In de functie is er veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en vrijheid om taken waar je een ster in bent naar je toe te trekken.

Werkzaamheden
– Assisteren bij boekingen
– Ondersteuning van het MT
– Officemanagement
– Agendabeheer
– Contracten screenen en archiveren
– Veelvuldig bezoeken van liveshows van Muzink artiesten en nieuw talent
– Beheren van diverse social media kanalen en het aandragen van content hiervoor
– Aankondigingsdata shows en tours beheren
– Wekelijks bijhouden van voorverkoopstanden en deze verzenden aan artiestenmanagers en agenten.

 Profiel stagiaire
Iemand die goed verbanden kan leggen en in een plan van A tot Z aan alle mogelijke scenario’s denkt, een plan B voor alles heeft en secuur en foutloos te werk gaat. In deze functie is het essentieel dat je nauwkeurig kan werken en tegelijkertijd ad hoc kan reageren op veranderende situaties en deze snel foutloos kan afwikkelen, wat deze ook zijn. Sterke communicatieve vaardigheden zijn hierbij ontzettend belangrijk en de juiste balans weten te vinden om onder werkdruk toch goodwill te creëren, zowel intern als extern. Enige kennis over de branche en artiesten is onmisbaar.

 Eisen:
– Goede schrijfvaardigheid + communicatief sterk – Oplossings-en resultaatgericht – Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit en kunnen reageren op ad hoc situaties – Stressbestendig – Nauwkeurig en secuur Affiniteit met muziek / entertainment – Zowel goed zelfstandig als in teamverband kunnen werken – In het weekend en avonden bereikbaar en beschikbaar voor noodoplossingen wanneer de gelegenheid zich voordoet – Uitstekende beheersing van Microsoft Office – Discreet – Pro actief – Dienstverlenend & betrouwbaar – Goed kunnen plannen en organiseren – Service- en oplossingsgericht – Houdt van aanpakken
Pre: – Rijbewijs + auto

Standplaats
Groningen (centrum)

 Wat bieden wij
Werken binnen een enthousiast team van jonge professionals binnen een snelgroeiend bedrijf – Een creatieve werkplek met bepaalde verantwoordelijkheden – Een informele werkomgeving met een enthousiast en ambitieus team – Collega’s met ervaring in het vak – Ruimte voor ontwikkeling en groei – Informele en open werksfeer – Fulltime (32 uur)

Mail je motivatie en CV voor 15 mei naar Marcel Duzink: [email protected]