Over ons

Muzink is in 2009 begonnen met het aanbieden van bookingen aan artiesten. Met als uitgangspunt het ontwikkelen van een langdurige carrière voor de muzikant. Het streven bij iedere samenwerking is dat de muzikant zich zoveel mogelijk kan focussen op het creatieve proces.

Wij werken graag met muzikanten die zelf een duidelijke visie ontwikkeld hebben met betrekking tot hun ambities en doelstellingen. Met de juiste instelling en een doordachte carrièreplanning kunnen zij enerzijds hun talent verder ontwikkelen en anderzijds werken aan hun profilering.

Als een bookings kantoor vragen wij van muzikanten vooral veel doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen. Wat je voor je prestaties terug krijgt is een schat aan ervaring op het gebied van optredens, talentontwikkeling en een uitgebreid netwerk waar je in meedeelt.

Marcel Duzink deed ervaring op bij The Entertainment Group (After Forever, Fernando Lameirinhas, Krezip, Speelman & Speelman) en Music and Images (Talpa Publishing). Sinds 2012 heeft hij de krachten gebundeld met Pieter Kleinhout en is het roster van Muzink verder uitgebouwd. Per 1 januari 2018 zijn de managementactviteiten voortgezet vanuit Phonic Artist Management & Development.

Meer informatie?