Over Muzink

Muzink is een booking agency uit Groningen dat in 2009 is begonnen met het verzorgen van boekingen van artiesten. Ons uitgangspunt is het ontwikkelen van een langdurige carrière voor de muzikant. Wij streven bij iedere samenwerking naar een muzikant die zich zoveel mogelijk kan focussen op het creatieve proces. Wij verzorgen de rest.

 

Begeleiding en talentontwikkeling

Wij werken graag met muzikanten die zelf een duidelijke visie ontwikkeld hebben met betrekking tot hun eigen ambities en doelstellingen. Met de juiste instelling en een doordachte carrièreplanning kunnen zij enerzijds hun talent verder ontwikkelen en anderzijds werken aan hun profilering.

Muzink heeft ruim 10 jaar ervaring

Marcel Duzink deed ervaring op bij The Entertainment Group (o.a. bij After Forever, Fernando Lameirinhas, Krezip en Speelman & Speelman) en Music and Images (Talpa Publishing).

 

Het team

Sinds 2012 heeft hij de krachten gebundeld met Pieter Kleinhout en is het roster van Muzink verder uitgebouwd. Bekijk hier de rest van onze teamleden.

Teamleden

ej

Edvard Jan Visser

Lisa

Lisa Ploeger

Marcel

Marcel Duzink

Mariska

Mariska Brink

Pieter

Pieter Kleinhout

Vacatures

Ook interesse in een stageplaats of baan bij Muzink? Bekijk onze openstaande vacatures.

Phonic artist management

Per 1 januari 2018 zijn onze management actviteiten voortgezet vanuit Phonic artist management. Phonic zorgt voor alle zakelijke en financiële afwikkelingen en ze analyseren nauwkeurig de sociale media die ingezet worden voor en door artiesten. Daarnaast richt Phonic zich op het uitbreiden van het netwerk van de artiesten. Ze nemen contact op met distributeurs, labels en uitgevers om de artiesten naar een hoger niveau te brengen en meer media-aandacht voor ze te genereren.

 

Meer informatie over Phonic?

Vragen over onze artiesten of wil je een artiest boeken voor een poppodium of festival?

Neem contact met ons op door ons een mail te sturen of direct een boeking te maken.