Muzink verwelkomt Birgit Schuurman

Met trots kunnen we aankondigen dat Muzink de boekingen mag verzorgen van Birgit Schuurman, die op 27 september haar nieuwe single ‘Fuel my fire’ lanceert.

Birgit heeft een zeer uiteenlopende en kleurrijke carrière achter de rug en ze lijkt niet van plan één kleur te gaan en willen kiezen. En dat hoeft ook niet!

Als Birgit 18 jaar is zet ze haar eerste stappen in de schijnwerpers als zangeres . En nu, 20 jaar later, heeft ze drie solo-albums, televisieseries, meerdere programma’s als presentatrice, vele korte films, bioscoopfilms, theaterstukken en musicals op haar naam staan.

Birgit brengt in 2001 haar eerste album Few Like Me uit, gevolgd door Sticky Tales in 2005. Haar debuutalbum voor de Amerikaanse markt, True Stories I Made Up, verschijnt in 2007.

In September 2017 is het zover en zal Birgit met het eerste nummer van haar langverwachte album uitkomen. Het nummer heet “Fuel my Fire”. Birgit schreef het nummer samen met Colin Lee, Eveline Vroonland en Bas Nuiver. Bas tekende ook voor de productie van het nummer.

Nog even wachten op de release, maar het belooft prachtig te worden!