Muzikanten zijn bijzondere mensen. Hun talent maakt dat zij enorm goed zijn in hun vak. Met de juiste begeleiding worden zij nóg beter en een doordachte carrièreplanning zorgt ervoor dat de muzikant zich optimaal kan profileren.

Muzink begon in 2009 met het aanbieden van day-to-day management aan artiesten. Hiervoor is ervaring opgedaan bij o.a. The Entertainment Group (After Forever, Fernando Lameirinhas, Krezip, Speelman & Speelman) en Music and Images (Talpa Publishing). Sinds 2012 wordt er gewerkt met een volwaardig bookings roster, o.a. door een strategische samenwerking met SPEC Artist Management en Stargate Music.

De artiesten die Muzink vertegenwoordigt waren de afgelopen jaren bijvoorbeeld te zien op vele festivals, waaronder Eurosonic/ Noorderslag, Pinkpop, Oerol, North Sea Jazz, Paaspop, Parkpop, Solar, Sziget en Zwarte Cross.

Bij een managementsamenwerking vragen wij van muzikanten vooral veel doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen. Wat je voor je prestaties terug krijgt is een schat aan ervaring op het gebied van management, talentontwikkeling en een uitgebreid netwerk waar je in mee deelt.

Naast ons management op contractbasis maken muzikanten steeds vaker gebruik van onze consultancy diensten.

Comments are closed.