Management

Muzink is in 2009 begonnen met het aanbieden van management aan artiesten. Met als uitgangspunt het ontwikkelen van een langdurige carrière voor de muzikant. Het streven bij iedere samenwerking is dat de muzikant zich zoveel mogelijk kan focussen op het creatieve proces.

Wij werken graag met muzikanten die zelf een duidelijke visie ontwikkeld hebben met betrekking tot hun ambities en doelstellingen. Met de juiste begeleiding en een doordachte carrièreplanning kunnen zij enerzijds hun talent verder ontwikkelen en anderzijds werken aan hun profilering.

Op dit moment bieden wij drie vormen van management aan:

Day-to- day management; de meest intensieve vorm van samenwerking waarbij de artiest zoveel mogelijk ‘ontzorgd’ wordt door alle voorkomende werkzaamheden in het belang van diens carrière uit handen te nemen;

Strategisch management; de vorm van samenwerking waarbij Muzink op hoofdlijnen betrokken is bij de ontwikkeling van de carrière en bijvoorbeeld helpt bij de onderhandeling met relevante samenwerkingspartners zoals labels en uitgeverijen, maar de artiest veelal uitvoerende taken blijft uitvoeren;

Management support; de vorm van samenwerking waarbij Muzink op projectbasis, dus voor een vooraf bepaalde periode, taken uit handen neemt van de artiest. Bijvoorbeeld rondom de release van een single, EP of album.

Bij een managementsamenwerking vragen wij van muzikanten vooral veel doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen. Wat je voor je prestaties terug krijgt is een schat aan ervaring op het gebied van management, talentontwikkeling en een uitgebreid netwerk waar je in mee deelt.

Marcel Duzink deed ervaring op bij The Entertainment Group (After Forever, Fernando Lameirinhas, Krezip, Speelman & Speelman) en Music and Images (Talpa Publishing). Sinds 2012 heeft hij de krachten gebundeld met Pieter Kleinhout en is het roster van Muzink verder uitgebouwd. Per 1 januari 2018 worden de managementactviteiten voortgezet vanuit Phonic Artist Management & Development.

Meer informatie?