Bookings

Bij Muzink hebben we diverse getalenteerde artiesten in ons roster die je kunt boeken voor poppodia en festivals. De artiesten op de pagina bookings staan in alfabetische volgorde. Voor de mensen in de muziekbranche is de term roster bekend, anders uitgelegd is het ons zorgvuldig geselecteerde aanbod van artiesten. Klik hieronder in het overzicht op de artiesten voor meer informatie en achtergronden.

Aankomende concerten en tours op de artiestenpagina

Per artiest kun je doorklikken en op de artiestenpagina achtergrondinformatie vinden en recent uitgebrachte muziek beluisteren. Op de artiestenpagina’s worden tevens hun eerstvolgende tours en concerten weergegeven.

 

Boeken van artiesten

Wil je een artiest boeken voor een poppodium of festival? Bekijk het roster van Muzink en stuur een e-mail naar [email protected] met jouw aanvraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.

Wie zijn je voorgegaan?

Verschillende poppodia en festivals zijn je voorgegaan en hebben bij Muzink getalenteerde artiesten geboekt. We zijn trots op de verschillende boekingen die we hebben mogen verzorgen voor onze artiesten.

Vragen over onze artiesten of wil je een artiest boeken voor een poppodium of festival?

Neem contact met ons op door ons een mail te sturen of direct een boeking te maken.