Yaro Mila Yaro Mila is avant-garde pop. Luid, rebels, vurig en tegelijkertijd suikerzoete hyperpop muziek. De punk gitaren smelten samen met hamerende beats en digitale synths en laten je ontsnappen naar een krachtige, pixelachtige 'New Age Land'.

Yaro Mila

Yaro Mila is avant-garde pop. Luid, rebels, vurig en tegelijkertijd suikerzoete hyperpopmuziek. De punk gitaren smelten samen met hamerende beats en digitale synths en laten je ontsnappen naar een krachtig, pixelachtig ‘New Age Land’.

In Yaro’s muzikale snoepwinkel proef je de onbeschaamde smaken van Britney Spears, de zuurheid van mama Gaga’s eerdere werk en Ashnikko en Dorian Electra’s vieze en verwarrende nasmaak.

Ze neemt de laatste decenia van de kinderen van popmuziek en maakt haar eigen hyperactieve, sonische Frankenstein-baby. Ze eert ze terwijl ze ze binnenstebuiten keert.

Vaak vind je Yaro op het podium samen met haar twee fantastische pop-achtige dansers van danscrew ‘Trevoga’ en twee rockende bandleden. Zo presenteert ze de muziek van de toekomst voor de sociale rebellen.

Na een grandioos succes op tijdens de popronde 2023, trapte ze het nieuwe jaar af op ESNS dit jaar. En er zijn nog veel meer optredens dit jaar!

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik de knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.