The Cool Quest is een Nederlandse band die meer dan
500 (festival)shows, veel airplay en verschillende
awards op haar naam heeft staan.
The Cool Quest

The Cool Quest

The Cool Quest heeft meer dan 500 (festival)shows, veel airplay en verschillende awards op haar naam. Maar niet alleen binnen, ook buiten Nederland zijn ze een groot succes met tours en shows door heel Europa.

The Cool Quest’s muziek kenmerkt zich door de herkenbare soulvolle zang, genre- bending sound en invloeden van hiphop- tot indie- en alternatieve pop. Na corona waren ze gelijk vol terug in het live circuit met meerdere shows tijdens Reeperbahn Festival. De nieuwe single ‘PARTY ON THE BLOC’ volgde in September 2021 en kreeg airplay op NPO 3FM, Radio 1 en Radio 10. In Februari 2022 werden ze uitgenodigd als huisband bij NOS Studio Peking tijdens de Olympische Winterspelen. Ze speelden onder andere twee Bevrijdingsfestivals en waren headliner van meerdere festivals door het hele land. Met steun van onder andere de Hedon Promovendus beurs en de UPSTREAM beurs komt er in het najaar van 2022 en in het voorjaar van 2023 weer nieuwe muziek uit. (De eerste hiervan; ‘MY LITTLE PIECE OF MIND’ kwam uit op 26 augustus 2022.) In het najaar van 2022 gaan ze ook op tour door het land. Vier Nederlandse zalen met nieuwe muziek en een gloednieuwe, knallende show!

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.