Steeby & The Better Days Steeby vormde de Better Days band midden in de coronaperiode en sinds die tijd hebben zij zich in een korte duur ontwikkeld tot energieke live act. Dat bleef niet onopgemerkt, want in 2022 is Steeby geselecteerd als Hit the North act en maken hij en de band zich klaar voor hun optreden op Eurosonic 2023.

Steeby & The Better Days

Steeby vormde de Better Days band midden in de coronaperiode en sinds die tijd hebben zij zich in een korte duur ontwikkeld tot een complete en energieke live act. Dat bleef niet onopgemerkt, want in 2022 is Steeby geselecteerd als Hit the North act en maken hij en de band zich klaar voor hun optreden op Eurosonic 2023.

De band heeft Hip Hop als grootste inspiratiebron, maar combineert graag invloeden van Jazz, Funk & Soul waardoor de samplebased geschiedenis van Hip Hop een bredere muzikale tint krijgt. In de teksten van Steeby wordt de Groningse nuchterheid van zijn geboortestad gecombineerd met filosofische wijsheden en wisselen kracht en kwetsbaarheid zich moeiteloos af. De band achter Steeby heet niet voor niets the Better Days; de combinatie tussen de twee staat garant voor positiviteit, openheid en een hele hoop energie.

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik de knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.