SOFIA DRAGT

Sofia Dragt is een singer-songwriter die ongekunstelde liedjes met een klassieke ondertoon maakt die landen in je hoofd. In 2013 is Sofia verkozen tot winnaar van de Grote Prijs van Nederland. Ze speelde al op podia als de Melkweg en Paradiso. Daarnaast was Sofia al te gast bij o.a. DWDD en 3FM. Haar debuutalbum ‘I See You’ werd op 30 oktober 2014 gepresenteerd in Paradiso.

Begin 2015 kwam de single ‘Born In The Flames’ uit. Met zowel de plaat als deze single op zak heeft Sofia een drukke zomer achter de rug, met zowel optredens door heel Nederland als optredens in Duitsland, België en Frankrijk. Ook heeft Sofia speciaal voor de film ‘Ze Kent Me Nog’ de single, ‘Sing Each Other To Sleep’, opgenomen. Alle opbrengsten uit de verkopen van deze single doneert Sofia aan Alzheimer Nederland.

In 2017 lanceert Sofia een reeks nieuwe videoclips die uiteindelijk één korte film zullen vormen. Dit unieke concept zal ook worden ingevoerd in haar liveshow. Samen met haar band was Sofia reeds te zien op o.a. Valkhof festival, Bevrijdingsfestivals, BAM festival en Oranjepop.