Sarah-Jane is een opkomende artiest, die bekend staat
om haar dynamisch stijl, opvallende persoonlijkheid en
soulvolle stem. Opgegroeid met Soul- en Caribische muziek,
kwam zij al vroeg in aanraking met een onderscheidende sound.
Sarah-Jane

Sarah-Jane

Dit heeft haar eigen muziek gevormd tot een ‘one-of-a-kind’ sound. Een symfonie van melodische schoonheid, die niet alleen voor entertainment zorgt, maar ook de ziel wakker schudt.

Sarah-Jane boeken?

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.

Carrière van Sarah-Jane

Naast een berg aan ervaringen als achtergrondzangeres, is haar solocarrière ondertussen ook rijk aan vele hoogtepunten. Zo heeft Sarah-Jane op twee op elkaar volgende edities opgetreden op het wereldberoemde ‘North Sea Jazz Festival’ en was zij een aantal keer live te zien op Nationale televisie. Daarnaast heeft zij o.a. de ‘Amsterdamse Popprijs 2015’ in ontvangst mogen nemen en is zij in 2016 genomineerd voor twee NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards (Best Female Artist & Best Single – “Letter To The Moon”).

Muziek is vanaf het eerste moment dat zij kon praten haar roeping. Waar Sarah-Jane haar muziekreis startte als gevestigde achtergrondzangeres, profileert zij zich nu als veelbelovende soloartiest met een passie die elke dag blijft groeien.

In 2014 dropte Sarah-Jane haar debuut single ‘Psychedelic Love”. Haar tweede single “Letter to the Moon” volgde in 2015 en een jaar later verscheen “One Of A Kind”. In september 2019 dropt Sarah-Jane haar nieuwe EP, waarmee zij in november van start gaat met haar eigen clubtour.

Naast het creëren van songs en live performen, blijft Sarah-Jane haar creatieve geest ontwikkelen door te dansen en acteren. Ook houdt zij van inspirerende documentaires en het lezen van spirituele boeken.

Aankomende optredens

Bekijk hieronder een overzicht van de aankomende optredens via Songkick.