Pjotr Pjotr is een maatschappelijk betrokken rapper die regelmatig te horen is op SlamFM met zijn raps waarin hij de actualiteiten bespreekt. In het voorjaar van 2019 schoot de single ‘Zonneschijn’ de ‘Viral 50 NL’ van Spotify in en werd miljoenen keren gestreamd.

Pjotr

Pjotr is een maatschappelijk betrokken rapper die regelmatig  te horen is op SlamFM met zijn raps waarin hij de actualiteiten bespreekt. In het voorjaar van 2019 schoot de single ‘Zonneschijn’ de ‘Viral 50 NL’ van Spotify in en werd miljoenen keren gestreamd. Dit was het startsein van een mooie carrière. De EP ‘Goed Nieuws’ belandde in de ‘Nederlandse Album Top 100’ en Pjotr tekende als eerste artiest bij het label ‘Lieve Jongens’ van goede vriend Snelle. Gelijk hierna trokken de twee door het land met de uitverkochte ’24/7-tour’.

Waar 2020 voor velen een teleurstellend jaar was ontstonden voor Pjotr mooie kansen. Om de week rapte hij het nieuws aan elkaar in de populaire weekoverzichten bij Radio 538. De ‘Kleine Wereld’ EP met de succes-single ‘Verliezen Met Jullie’ steeg tot boven de 10 miljoen streams en werd direct opgevolgd door de creatieve ‘Kleine Wereld Tour’ in de openlucht. Pjotrs eerste 101Barz-sessie ging het internet rond en was weken trending op YouTube. Met zijn rake teksten, unieke stemgeluid en creatieve aanpak heeft Pjotr een bijzondere plek weten te veroveren. 

Ook afgelopen jaar heeft hij niet stilgezeten. In 2023 had hij talloze optredens, en deze lijn zet zich zeker voort in 2024 met nu ook zijn eigen tour op het programma. Dit jaar gewapend met de nummers uit zijn nieuwe album ‘Paradijs’.

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik de knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.