PEER De van oorsprong uit Middelburg afkomstige band PEER
speelt hitgevoelige pop-rock met een randje en haalt inspiratie
uit bands als Nothing but Thieves en The Neighbourhood.

PEER

De van oorsprong uit Middelburg afkomstige band PEER speelt hitgevoelige pop-rock met een randje en haalt inspiratie uit bands als Nothing but Thieves en The Neighbourhood. Kort na het uitbrengen van hun debuut EP kreeg PEER aandacht op nationale radio en speelden ze vele shows in Nederland en internationale shows in de UK en Azië. In 2019 verscheen hun eerste album en trapten de uit Zeeland afkomstige band hun clubtour af in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso.

PEER heeft de corona periode benut om nieuw werk te maken en bracht recent de singles ‘THINKING ABOUT YOU’ en ‘ELECTRIFIED’ uit. Komend voorjaar verschijnt er een 3e single in aanloop naar een nieuwe EP die na de zomer van 2023 zal verschijnen. Momenteel is de band op tour door Nederland en later dit jaar gaat de band ook touren in België en Duitsland.

Nummers afkomstig van de EP Mad For It! en het Album Laughing About It Is Far More Exiting werden gebruikt in wereldwijde auto commercials voor Mini en Mercedes met in de hoofdrol veelvoudig formule 1 kampioen Lewis Hamilton. Tevens verschenen er twee nummers in de Japanse Netflix serie Terrace-House, en werd en nummer gebruikt in een commercial van sportmerk FILA.

PEER heeft sinds hun laatste release weer vol de aandacht te pakken. De releaseshow in Paradiso was uitverkocht, de EP is ruim 100.000x gestreamed, stonden 2 maanden in de 3FM Verlanglijst en ze zijn bevestigd voor de Zwarte Cross! Bij de nieuwe songs is samengewerkt met Mario Goossens (oa Triggerfinger, Bazart, Sloper) en Huub Reijnders (Krezip, WIES).

3VOOR12: ‘’Enthousiaste PEER pakt t’ Beest helemaal in… Naast het hoge feelgood gehalte van de nummers ligt de kracht van de band in het enthousiasme en de professionaliteit van de vier lads. Ze spelen strak. De show staat als een huis….’’

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik de knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.