LUMINIZE

De vier dames van Luminize verlieten hun familie, vrienden, werk en school in Kroatië om te werken aan hun grote droom. Ze kwamen 4 jaar geleden naar Den Haag om te werken aan eigen muziek met Nederlandse producers en songwriters om zo hun droom te verwezenlijken. In de laatste jaren hebben ze hun eerste album All or Nothing gereleased, internationale platendeals getekend en een nummer 1 positie gehaald in hun thuisregio. Ze spelen regelmatig in concertzalen en op festivals, zijn op tour geweest als voorprogramma met de Barry Hay Flying V-Formation en de Golden Earring, met als klap op de vuurpijl optredens in de Ziggo Dome en de Lotto Arena in Antwerpen. Ook de Duitse rockster Nena heeft ze twee keer gevraagd voor haar support.

Deelname aan de Voice of Holland seizoen 9 brengt de band in een stroomversnelling; de recensies zijn overweldigend en komen van over heel de wereld. De Battle ronde van de Voice laat zien waarom de band bekend staat om hun gigantische drive en dynamische live performance: https://youtu.be/sOTHD90iYQg?t=54

Door de tour met de Earring en deelname aan de Voice blijkt maar weer dat Luminize een band is met een groot bereik. Een echte publiekstrekker.