KNARS ATTENTIE: PAS OP DE DOSERING

Tekstschrijver, producer en filmmaker Martijn Holtslag smijt
zijn frustraties in een turbulente cocktail van rauwe vocalen,
distorted bassen en in-your-face videoclips.

KNARS

ATTENTIE: PAS OP DE DOSERING 

Tekstschrijver, producer en filmmaker Martijn Holtslag smijt zijn frustraties in een turbulente cocktail van rauwe vocalen, distorted bassen en in-your-face videoclips.  

 Geleid door zijn sterke gevoel voor gerechtigheid en een f*ck- you attitude, brengt KNARS troost voor de cynische onder ons, en een uitlaatklep voor iedereen. 

In 2017 begon KNARS te bloeien in het underground circuit. Videoclips zoals ‘’Bad Trip’’ en ‘’Fuckup’’ harkten honderdduizenden views binnen en leidde tot optredens op ADE, Paaspop en mainstream Nederlandse radio en TV.  Na vier jaar is KNARS terug met een gloednieuwe reeks aan muziek die nog uitbundiger en dieper is dan wat hij hiervoor heeft gemaakt, en heeft ondersteuning gekregen van de gerenommeerde grootheden uit de internationale bass-scene.  

KNARS heeft vele festivals en podia gesloopt in hun thuisland (NL), met lovende recensies. Ze tourden door België, Hongarije, Tsjechië en Frankrijk en kregen aandacht van Amerikaanse, Russische en Engelse blogs. In 2019 kwam hun single ‘’Push It To The Limit’’ onder de Borderlands 3 game trailer te staan waar ze 5 miljoen views op kregen. Een jaar later werd er nog een track gebruikt voor een film op Netflix.  

Producer / MC / frontman Martijn Holtslag kreeg wat bekendheid nadat hij in elkaar werd geslagen tijdens een avondje uit, de videoclip voor ‘’Fuckup’’ ging schieten met zijn verwondingen duidelijk zichtbaar, als een dikke ‘’middelvinger naar haat’’. 

In 2023 bracht hij tracks uit met Multiplex en met Nr1 UK DnB artiest Joe Ford. KNARS speelde datzelfde jaar op oa Anywave, Grondslag festival en Manana Manana. Daarnaast is zijn muziek vast onderdeel van het nachtprogramma van 3FM.

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik de knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.