Katie Koss Katie Koss, de van origine Oekraïense Katja
Poltavets, betovert je met haar warme, licht
hese stemgeluid.

Katie Koss

Katie Koss, de van origine Oekraïense Katja Poltavets, betovert je met haar warme, lichthese stemgeluid. Katie’s muziek is een blend van jazz, soul en alternatieve pop; denk NorthSea Jazz meets Lowlands. Geïnspireerd door Lianne la Havas, Amy Winehouse en Leon Bridges schrijft ze moderne gitaarliedjes met een nostalgische ondertoon. Haar stem is hierin figuurlijk maar ook letterlijk haar belangrijkste instrument, het verhaal in haar liedjes moeten inspireren. Van kritiek op schoonheidsstandaarden tot het aanmoedigen om trots te zijn als jonge meiden.

 

In 2022 liet ze haar talenten zien tijdens de Popronde. Dit zelfde jaar bracht ze haar EP ‘i’m changing my mind’ uit en daarnaast ook nog meerdere Singles. In 2023 werd dit al uitgebreid tot haar eigen tour door Nederland. Begin dit jaar liet ze door haar ligconcert zien hoe uniek ze kan zijn. En uiteraard wordt 2024 ook een groot jaar voor Katie Koss!

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik de knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.