Julia Zahra 2021 Julia Zahra nam in Berlijn nieuw materiaal op met een
soulfulle popsound met frisse en moderne vocalen.
De EP ‘Something New’ is nu verkrijgbaar.
Julia Zahra

Julia Zahra

Julia Zahra is een 28-jarige popzangeres geboren in de Verenigde Staten en opgegroeid in Bussum. Haar muzikale carrière begon met een deelname aan en overwinning van The Voice of Holland seizoen 4, als jongste winnares ooit.

Ze scoorde 2 nummer 1-hits met ‘Oops…I did it again’ en ‘Empire State of Mind’. Vlak na haar deelname aan de TVOH verscheen haar debuutalbum, dat op nummer 1 binnenkwam in de iTunes album top 10. In 2015 won Julia Zahra het achtste seizoen van ‘De Beste Zangers van Nederland’. Het liedje ‘Just an Illusion’, dat in Nederland de tweede plek bereikte, werd een jaar later ontdekt in de Pacific en werd een nummer 1 hit. Ze speelde in Fiji, Samoa, Tahiti, Nieuw Caledonia en Nieuw Zeeland.

In 2021 bracht Julia Zahra haar eerste album ‘Remedy’ uit met eigen liedjes. Op ‘Remedy’ gebruikt ze haar krachtige zangstem om sociale en politieke kwesties aan te pakken.

Julia Zahra maakte deel uit het tv-programma Better Than Ever in 2023. Waarin Waylon zei dat de zangeres alle andere deelnemers met haar ‘ongekende klasse’ als het ware ‘naar school stuurde.

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren