Julia Zahra 2021 Julia Zahra nam in Berlijn nieuw materiaal op met een
soulfulle popsound met frisse en moderne vocalen.
De EP ‘Something New’ is nu verkrijgbaar.
Julia Zahra

Julia Zahra

Julia Zahra is een 27-jarige popzangeres geboren in de Verenigde Staten en opgegroeid in Bussum. Haar muzikale carrière begon met een deelname aan en overwinning van The Voice of Holland seizoen 4, als jongste winnares ooit.

Ze scoorde 2 nummer 1-hits met ‘Oops…I did it again’ en ‘Empire State of Mind’ en stond meermaals voor een uitverkochte Ziggodome en Sportpaleis Antwerpen tijdens de ‘Duizend Spiegels’-tour van Marco Borsato. “Ze vult een een complete Ziggodome, met enkel haar stem en gitaar’’ – Marco Borsato.

Vlak na haar deelname aan de TVOH verscheen haar debuutalbum, dat op nummer 1 binnenkwam in de Itunes album top 10. In 2015 won Julia Zahra het achtste seizoen van ‘De Beste Zangers van Nederland’. Het liedje ‘Just an Illusion’, dat in Nederland de tweede plek bereikte, werd een jaar later ontdekt in de Pacific en werd een nummer 1 hit. Ze speelde in Fiji, Samoa, Tahiti, Nieuw Caledonia en Nieuw Zeeland.

Nu is Julia terug met haar nieuwe EP ‘Something New’. De songs zijn in de soul/pop traditie geschreven maar hebben een moderne feel. “Ik wil graag alle liedjes die ik schrijf, ook live in m’n eentje kunnen spelen met mijn gitaar. Maar ik ben niet bang om een elektronische en soulvolle invulling te geven aan mijn nieuwe EP’’

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren