Jick Munro & The


Amazing Laserbeams
In hun 10 jarig bestaan hebben ze zichzelf bewezen als gerespecteerde live act met
shows in en op onder andere Pinkpop, Paradiso Amsterdam, meerdere
Bevrijdingsfestivals, de Zwarte Cross, Noorderslag, TT Assen.

Jick Munro & The Amazing Laserbeams

Jick Munro  & The Amazing Laserbeams heeft een unique cross-over stijl met elementen van bluegrass, country, folk, blues, rock, soul en Americana. Deze band uit het zuiden van het land is het meest bekend voor hun energieke uptempo songs en hun pure vreugde op het podium. Tegelijkertijd weten zij het publiek te boeien met melodieuze songs en ballads gekenmerkt door vocale harmonieën. Door gebruik van instrumenten als de banjo, mandoline, accordion en de contrabas creëren zij ‘’handclappin’, feetstompin’, houserockin’ and ‘bootyshakin’” muziek.

Gedurende hun tienjarig bestaan heeft de band 2 EP’s (2015 en 2018) en 1 album uitgebracht (2016) en het podium gedeeld met een aantal international en nationale top acts. Jick Munro heeft gedurende deze periode een gedegen  reputatie als live-act opgebouwd. Pinkpop, Paradiso, meerdere Bevrijdingsfestivalsde Zwarte Cross, Noorderslag & het TT festival in Assen zijn slechts enkele voorbeelden van de podia die zij veroverd hebben.

In 2022 en 2023 hebben ze op talloze podia een feest weten te bouwen. Terwijl ze ook nog eens hun single ‘Where I Belong’ wisten uit te brengen. Ook dit jaar staan er weer meerdere shows op de planning. En dit jaar is hun repertoire uitgebreid met hun nieuwe single ‘Beale Street’.  En er is zelfs nog meer op komst!

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik de knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.