jet van der steen De 20-jarige jet van der steen laat al vanaf jonge
leeftijd haar stem gelden. Ze bracht recent haar
debuut EP 'Door Mijn Ogen' uit met o.a. de singles
'Uitzichtloos' en 'Onbekend'.

jet van der steen

De 21-jarige Jet van der Steen laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Ze groeide op in een groot gezin waarbij Jet zich regelmatig terug trok op haar kamer om te zingen.Tegenwoordig bereikt zij vanuit haar slaapkamer een groot publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok (110k+ volgers), Instagram en YouTube. Op 1 juli 2022 bracht ze haar debuut EP ‘Door Mijn Ogen’ uit, welke bestaat uit 6 liedjes (o.a. Uitzichtloos en Onbekend).

In 2022 deed Jet mee aan de Popronde waar ze een van de meest geboekte acts werd en speelde op het Eindfeest. Jet heeft de transformatie van zolderkamerzangeres naar podiumster gemaakt en heeft zich daarmee bewezen dat ze klaar is voor de grote festivals!

 

En ook 2023 was een succesvol jaar. ‘Dans op het mes’ is namelijk helemaal door het dak gegaan! Haar single stond in de 3FM verlanglijst, op de cover van Made in NL en Je Moerstaal. Daarna ging ze mee met Blanks op tour, won ze verschillende awards, speelde ze als voorprogramma van de Edwin Evers band en de mainstage van meerdere festivals.

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik de knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.