FAY FAY is die beste vriendin die je altijd kan bellen om je hart te luchten.

FAY

FAY is die beste vriendin die je altijd kunt videobellen om even je hart te luchten. De 22-jarige zangeres schrijft heerlijke nummers waarop je lekker kunt meeschreeuwen in de auto. Haar nummers gaan over stukgelopen relaties, ouder worden en verliefdheid.

Met haar Nederlandstalige popmuziek en krachtige, vrolijke akkoordjes weet ze al miljoenen views te behalen op haar TikTok!  Daarnaast werd de uit Bergen op Zoom afkomstige artieste geselecteerd voor de Popronde 2023, waar ze één van de meest geboekte artiesten is. Op TikTok neemt FAY haar volgers mee in haar leven als artiest en student. Haar liedjes navigeren je langs stukgelopen relaties, verliefdheid en nemen je als luisteraar mee in de coming of age van een jonge artiest. Soms met een lach, soms met een traan. Puur, toegankelijk en eerlijk.

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.