FATA BOOM FATA BOOM pakt je bij de strot en verslind je met huid en haar. Niet te vijandig, want ze doet dit wel met de nodige portie glitter en glamour.

FATA BOOM

FATA BOOM pakt je bij de strot en verslind je met huid en haar. Niet te vijandig, want ze doet dit wel met de nodige portie glitter en glamour.

Met een mysterieuze zangeres, flamboyante rapper en een muzikale wizard overweldigen ze sinds 2018 menig festival en podium met scherpe teksten, Die Antwoord presence, creative extravaganza, een hoog niveau aan muzikaliteit en sloopkogelbeats. Of je nu geschokt bent of in een split second staat mee te bouncen; Fata Boom is aanwezig en in your face. Party gegarandeerd.

In oktober 2018 kwam hun debuutalbum ‘Constricted’ uit met hits als ‘D.D.D. (Drop Down Deep)’ en ‘Fäsjøn’. Hun bijbehorende tour bracht ze naar onder andere Paaspop, Down The Rabbit Hole, Paradiso, Amsterdam Dance Event, the Great Escape (UK) en een eigen headline-show langs de Nederlandse popzalen. Vanaf elke stage weten ze met hun trippy electro hiphop het publiek omver te blazen. Nu staat er een gloednieuwe show en set klaar voor 2023, die nóg intenser wordt dan de vorige en… als cherry on top is er een nieuw album in the works

De muziek van FATA BOOM is ook te horen in verschillende Netflix series zoals Young Royals en Elite, en de BAFTA genomineerde film Booksmart.

Bekijk de verschillende links voor meer informatie. Stuur een e-mail naar bookings@muzink.nl met jouw aanvraag of gebruik onderstaande knop. Wij zullen zo spoedig mogelijk op jouw aanvraag reageren.