Blanks Blanks is een ‘overexcited music boy!!’. Dit muzikale multitalent heeft
door zijn onuitputtelijke enthousiasme al een fanatieke fanbase van
meer dan 2 miljoen mensen opgebouwd, waarvan 1,3 miljoen
abonnees op YouTube.

BLANKS

Blanks is een ‘overexcited music boy!!’. Dit muzikale multitalent heeft door zijn onuitputtelijke enthousiasme al een fanatieke fanbase van meer dan 2 miljoen mensen opgebouwd, waarvan 1,3 miljoen abonnees op YouTube. Zijn ‘good vibes only’ mentaliteit zorgt ervoor dat hij zijn volgers laat terugverlangen naar de leuke, spontane momenten in hun leven. Het willen maken van een roadtrip met de mensen waar je van houdt: dát is het onbevangen gevoel dat je door zijn aanstekelijke muziek krijgt. Een grote glimlach, gekke dansjes en zijn quirkiness; Blanks brengt excitement op je tijdlijn, door je speakers en op het podium. 

Blanks maakt niet alleen muziek vóór zijn volgers, maar ook samen mét hen. Tijdens zijn YouTube-serie ‘Story Sessions’, waarin hij nieuwe nummers maakt, betrekt hij actief via zijn Instagram Stories (@musicbyblanks) zijn volgers bij het muzikale proces. Zo bepalen zij door middel van polls o.a. welke sfeer het nummer moet hebben, welke instrumenten Blanks moet bespelen en wat de lyrics worden. Door deze ‘Story Sessions’ ontstonden de ijzersterke poptracks als ‘Wave’ (3FM Megahit), ‘Higher’ en ‘Bittersweet’. 

Blanks zal tijdens het nieuwe seizoen van The Voice Kids Vlaanderen hulp coach zijn bij coach Pommelien Thijs. Blanks zong zijn single ‘Not Scared Anymore’ live op televisie in Duitsland (zdf). Op 8 september 2023 bracht hij zijn single ‘Not Scared Anymore’ uit. In september 2023 ging Blanks op een Europese en UK tour. 

Muzink verzorgt exclusief de besloten boekingen voor Blanks. Openbare optredens worden geboekt door Agents After All.